Hoe kan ik beter slapen? (49 tips) voor betere slaap en kwaliteit van leven

Elke dag zie je er tegenop: naar bed gaan en slapen of je kunt gewoon niet in slaap komen of je wordt vaak wakker in de nacht. Je ligt urenlang wakker en je vraagt je af: hoe kan ik beter slapen?

Misschien heb je al veel dingen geprobeerd om beter te slapen, maar niets lijkt te werken. Wat als ik je zeg dat je met een paar simpele tips beter slaapt dan je ooit hebt kunnen dromen?

Want,
Ook jij kan beter slapen! 

Je zal energieker en opgewekter zijn dan ooit tevoren na het toepassen van de tips die ik je ga geven.

(meer…)

Slecht slapen supersnel verhelpen [De 7 allerbeste tips]

Tegenwoordig hebben vrij veel mensen last van slecht slapen. Je herkent het wel: je gaat mooi op tijd naar bed, maar na een paar uur lig je nog steeds wakker en vraag je je af hoe moe je wel niet gaat zijn als de wekker weer gaat in de ochtend.

Of je komt wel vrij makkelijk in slaap maar je wordt een aantal keer wakker gedurende de nacht. En dat is toch best vervelend.

Maar,

Gelukkig is de oplossing om slecht slapen te verhelpen vrij simpel! Het kost je geen tijd, alleen hooguit een beetje moeite. Nieuwsgierig? Dan ga ik het je stap voor stap uitleggen aan de hand van mijn 7 beste tips.

(meer…)

Oorzaken van slapeloosheid [15 meest voorkomende oorzaken insomnia]

Er is sprake van slapeloosheid als je veel moeite hebt om in slaap te vallen, of als je vaak wakker wordt in de nacht en dan moeite hebt om verder te kunnen slapen. Slapeloosheid staat ook wel bekend als insomnia.

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft in zijn of haar leven wel eens last van insomnia.

Slapeloosheid brengt gevolgen met zich mee. De meest voorkomende gevolgen zijn dat je last krijgt van vermoeidheid, weinig energie, problemen met concentreren, een slecht humeur en dat je verminderde prestaties op je werk of op school hebt.

(meer…)